Shuttel mobiliteitskaart

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Mobiliteit voor werknemers moet daarom goed geregeld zijn. Maar hoe speel je slim in op veranderende mobiliteitsbehoeften, reiskosten- en thuiswerkvergoedingen? Met Shuttel geef je medewerkers toegang tot alle vormen van vervoer, inclusief bijbehorende diensten als reiskosten- en thuiswerkvergoedingen. Al het vervoer bij de hand. Alle kosten in de hand. Dit noemen wij Shuttelen.

Shuttel mobiliteitskaart: hoe werkt het?

Shuttel is dé flexibele alles-in-een-mobiliteitsdienst waarmee je jouw medewerkers toegang geeft tot alle vormen van vervoer: trein, bus, tram, metro, deelauto/scooter, taxi en/of fiets, inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren. De Shuttel kaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart. Dus eenvoudig in- en uitchecken. Extra voordeel: de kaart is altijd klaar voor gebruik, wij zorgen ervoor dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reizen je medewerkers niet, dan betaal je als werkgever ook niet. Wij vereenvoudigen het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel. Je betaalt achteraf, alle kosten op één factuur.

Bekijk de video hiernaast.

Regisseurs van eigen mobiliteit

Met Shuttel maak je je medewerkers regisseurs van hun eigen mobiliteit. Steeds vaker is immers een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de efficiëntste manier om van A naar B te komen. Maar dat levert ook gedoe op. Daarom is er Shuttel. Wij houden alle reistransacties feilloos online bij. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn. Na drie reiskostendeclaraties van je medewerker heb je de abonnementsprijs voor een geheel jaar al terugverdiend.

  • Shuttel is de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten. Ov, fiets, deelauto en parkeren op één kaart.
  • Eén overzichtelijke factuur met alle reiskosten. Meer mogelijkheden, minder administratie.
  • Betaal alleen naar gebruik. Na drie declaraties heb je de abonnementsprijs voor een geheel jaar terugverdiend.

Goed werkgeverschap

De verandering in mobiliteitsbehoefte van werknemers is door de coronacrisis in een stroomversnelling geraakt. Als werkgevers wil je je medewerkers meer mogelijkheden bieden om veilig en flexibel te reizen van en naar hun werk. En nu thuiswerken het nieuwe normaal is, vraagt dit om flexibele reisopties, thuiswerkvergoedingen en een ander mobiliteitsbeleid. Om je werknemers gelukkig te laten zijn, moet je iets doen waar ze gelukkig van worden.

Hoe helpt Shuttel?

Sta jij ook voor de vraag wat te doen met OV-abonnementen, vaste reiskostenvergoedingen en thuiswerkvergoeding? Shuttel helpt met het vergoeden van daadwerkelijke woon-werk en zakelijke reizen van je medewerkers. En voor de dagen die ze thuiswerken bied je eenvoudig een thuiswerkvergoeding. Je betaalt als werkgever hierdoor alleen voor gebruik. Shuttel is er voor start-ups, MKB'ers tot groeiende giganten. Wij helpen je persoonlijk bij de invulling van mobiliteit binnen jouw organisatie. Hoe groter de organisatie, hoe specifieker immers de wensen. We hanteren zeer gunstige volumekortingen vanaf 100 medewerkers, met een oplopend voordeel tot 40 procent.

Kiezen van de ideale mobiliteitskaart

Het kiezen van de ideale mobiliteitskaart; dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom heeft Shuttel  een overzichtelijk abonnement. Het abonnement via Shuttel is er voor ondernemende geesten die gaan en staan waar ze willen. Altijd op hun eigen manier. Net zoals wij dus. Met de werkgeversmodule profiteer je van extra voordelen. Uiteraard kun je altijd rekenen op betrouwbare oplossingen en persoonlijke support van Shuttel. Laat ons je leven en dat van je medewerkers wat makkelijker maken.

Alle voordelen van de Shuttel mobiliteitskaart op een rijtje:

  • Alle mobiliteit via één abonnement
  • Minder administratieve last: één overzichtelijke factuur
  • Reis zorgeloos, altijd saldo op je kaart
  • Aantrekkelijk werkgeverschap
  • Kosten beheersbaar: betaal alleen naar gebruik
  • Na drie declaraties de abonnementsprijs voor een geheel jaar terugverdiend

Bij Shuttel zit je goed

Shuttel breidt de mogelijkheden om met een Shuttel kaart te reizen voortdurend verder uit. En daar investeren ze dagelijks in. Dat is ook nodig, want de mobiliteitsbehoefte van jouw werknemers verandert ook constant. Innovatie zorgt voor groei en is belangrijk bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken waarmee Shuttel zich bezighoudt. Denk aan verkeerscongestie, verduurzaming en veranderende mobiliteitsbehoeften.

Interesse in de Shuttel mobiliteitskaart?