Wil jij zorgeloos in een nieuwe auto rijden zonder een groot bedrag in één keer te investeren? Dan is private lease de perfecte oplossing. Voor een vast bedrag per maand heb je de zekerheid en het comfort van onze all-in service. Bij het leasetarief zijn de verzekering, wegenbelasting, onderhoud, banden en eventuele reparaties inbegrepen. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken of te laden. Zo weet je maandelijks precies wat je kwijt bent aan de auto en kom je niet voor verrassingen te staan.

Omdat Driessen Mobility Lease een merkonafhankelijke leasemaatschappij is, heb je keuze uit alle merken en alle modellen auto’s. De looptijd en het aantal kilometers per jaar bepaal je zelf, afhankelijk van jouw situatie.
 

In het private leasetarief zijn inbegrepen:

  • Afschrijving en rente
  • Allriskverzekering, inclusief ongevallen, inzittenden en rechtsbijstand
  • Houderschapsbelasting en kentekenleges
  • Reparatie, onderhoud en bandenvervanging
  • Vervangend vervoer
  • Hulp bij pech en ongevallen in binnen- en buitenland via 24-uurs alarmservice
  • Eventueel winter- of all season banden en opties/accessoires


Driessen Mobility Lease biedt private lease aan onder het Keurmerk Private Lease. Lees meer over private lease.

Veelgestelde vragen over private lease

Private lease is bij ons mogelijk vanaf 24 maanden tot en met 60 maanden. Andere looptijden zijn in overleg mogelijk.

In de leaseovereenkomst is een tarief opgenomen voor meer kilometers. Rijd je meer kilometers dan afgesproken? Dan moet je een bedrag bijbetalen. Het aantal teveel gereden kilometers wordt vermenigvuldigd met de meerkilometerprijs. Wij beoordelen dit jaarlijks en indien nodig wordt het leasetarief aangepast.

Blijkt dat je veel minder kilometers rijd, dan kan het kilometrage gedurende de looptijd van het contract naar beneden bijgesteld worden. Het maandbedrag wordt hierdoor lager.

Je kunt het contract, tegen betaling, voortijdig opzeggen. In sommige situaties is kosteloos opzeggen mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schade moet zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur gemeld worden via het alarmnummer +31 40 242 10 00. Wij verwijzen je vervolgens door naar de juiste schadehersteller voor het maken van een afspraak.

Bij schade aan de leaseauto rekenen wij een eigen risico van €450,- per schadegeval, tenzij de schade verhaalbaar is. Tegen betaling is verlaging van het eigen risico mogelijk. Ruitreparatie is meestal kosteloos tot maximaal de afmeting van een 2 euro muntstuk.

Onderhoud en reparaties dienen te worden uitgevoerd bij een officiële dealer van het betreffende automerk. Je kunt zelf een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde garage.

In het geval van niet rijdbare schade, storingen of diefstal zorgen wij dat je vervangend vervoer krijgt. Ook wanneer een reparatie of onderhoud langer dan 48 uur duurt, wordt er vervangend vervoer verzorgd.

De eerste 48 uur zijn altijd voor eigen rekening.

In principe blijft het leasetarief gelijk. Hierop zijn twee uitzonderingen:

  • Het door jou gekozen kilometrage wijkt flink af. wij kunnen het maanbedrag dan her calculeren op basis van de daadwerkelijke kilometers.
  • Als de overheid de belasting voor het bezit of gebruik van de auto (bijvoorbeeld MRB of houderschapsbelasting) verandert, mogen wij het maandbedrag veranderen.

Bij het aangaan van het private leasecontract kun je een gedeelte vooruitbetalen. Hierdoor wordt het maandbedrag lager. We houden hier tijdens de financiële toetsing rekening mee. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.