Driessen Mobility Electric

Driessen Mobility Electric kenniscentrum

Driessen Mobility Electric is dé universele E-mobiliteitsoplossing van Driessen Mobility. In ons E-mobility kenniscentrum in Eindhoven vind je een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische aangedreven voertuigen; voor zowel koop als lease. Omdat een auto niet persé de enige oplossing is, vind je bij ons ook elektrisch aangedreven 2 en 3-wielers en e-LCV’s. Bij Driessen Mobility Electric adviseren onze IBKI-gecertificeerde medewerkers je bovendien over passende laadoplossingen, laadinfrastructuur bij jou op de locatie en eventueel batterijopslag. Heb je daarnaast behoefte aan financiering en wil je profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Driessen Mobility Electric is het kenniscentrum waar onze specialisten klaarstaan voor alle duurzame en elektrische mobiliteitsoplossingen.

Een greep uit onze elektrische mobiliteitsoplossingen

Laadoplossing

Bij Driessen Mobility Electric bieden wij niet alleen een ruim aanbod elektrische voertuigen aan, wij zorgen er ook voor dat je zorgeloos thuis of op de zaak kunt opladen. Onze IBKI-gecertificeerde adviseurs helpen je verder met de hightech laadoplossing van Nederlandse bodem; Cube. Een laadoplossing afgestemd op jouw specifieke situatie en passend bij elk elektrisch voertuig. Overigens kan de laadvoorziening desgewenst opgenomen worden in het leasecontract.

Mobiliteitskaart


De verandering in mobiliteitsbehoefte van veel Nederlanders is door de coronacrisis in een stroomversnelling geraakt. Werkgevers willen hun medewerkers meer mogelijkheden bieden om veilig en flexibel te reizen van en naar hun werk. En nu thuiswerken langzaamaan het nieuwe normaal wordt, vraagt dit om flexibele reisopties, thuiswerkvergoedingen en een ander mobiliteitsbeleid. Om werkend Nederland deze veranderingen te laten omarmen, werkt Driessen Mobility samen met mobiliteitsaanbieder Shuttel.

Carsharing als duurzame mobiliteitsoplossing

Een of meerdere auto’s leasen is niet altijd de meest passende oplossing. Soms is een deelauto die gebruikt wordt door meerdere medewerkers een betere oplossing. Zelfs het delen van een voertuig tussen twee of drie bedrijven is mogelijk. Carsharing is een volwaardig alternatief voor lease. Het is flexibel, heeft lagere kosten, minder beheer en je profiteert toch van hetzelfde gebruiksgemak.

2/3 wielers

Geen enkele mobiliteitsbehoefte is hetzelfde. Een auto of meerdere auto’s leasen is daarom niet altijd de meest logische oplossing. Wat dan wel? Misschien meerdere e-bikes voor kortere ritten zoals het woon-werkverkeer in de stad. Of e-scooters en e-driewielers voor de iets langere afstanden. Ook deze alternatieven zijn onderdeel van de duurzame mobiliteitsoplossingen van Driessen Mobility Electric. Wij geven daar graag advies over.

Bezoek ons kenniscentrum

Driessen Mobility Electric
Vaalserbergweg 315
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 – 258 77 22

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 17.00u