Aanvullende mobiliteitsoplossingen

Fietslease

Wil je als werkgever meer keuze aanbieden als het gaat om vitale en duurzame woon-werk kilometers? Driessen Fietslease is interessant voor werkgever en werknemer.

Carsharing

Carsharing is het delen van een elektrische auto tussen medewerkers van een bedrijf of de bewoners van een gebouw. Carsharing is beter voor het milieu, verlaagt de kosten én het kost minder tijd aan administratie.

Autoverhuur

Driessen Mobility Rental beschikt over een ruime vloot jonge huurauto’s in alle klassen. Onze uitstekende service en aantrekkelijke huurvoorwaarden maken ons dé aangewezen partner voor huurauto’s in Eindhoven en omstreken.

Vakantieauto

Driessen Mobility Rental helpt je graag aan een vervangende auto voor de vakantie. Bijvoorbeeld een brandstofauto omdat je elektrisch rijdt, een grotere auto of een auto met trekhaak

Shuttel mobiliteitskaart

Shuttel is dé flexibele alles-in-een-mobiliteitskaart waarmee je jouw medewerkers toegang geeft tot alle vormen van vervoer. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Je hebt als werkgever beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn.

Laadoplossing

Bij Driessen Mobility Lease bieden wij niet alleen een ruim aanbod elektrische voertuigen aan, wij zorgen er ook voor dat je zorgeloos thuis of op de zaak kunt opladen.