Op zoek naar flexibele mobiliteit voor een periode van één maand tot één jaar? Met een shortlease auto van Driessen Mobility Rental kun je onbezorgd de weg op. Of het nu gaat om één of meerdere voertuigen; onze shortlease vloot beschikt altijd over jonge, zuinige en milieuvriendelijke voertuigen in een aantrekkelijke bijtellingscategorie.

Een shortlease auto is bij ons vanaf één maand dagelijks en direct opzegbaar.

Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze leaseadviseurs.

Veelgestelde vragen over shortlease

Het belangrijkste verschil tussen shortlease en normale of longterm autolease is de termijn van de leaseovereenkomst.

Bij shortlease wordt een leasecontract al na 1 maand flexibel, oftewel kosteloos opzegbaar. Bij normale autolease is de contractvorm meer vast van aard.

Hierdoor is shortlease een verstandige keuze als je voor een kortere tijd - 1 maand tot 2 jaar - een leaseauto nodig hebt. Doordat je zelf zowel de looptijd van het contract als het jaarkilometrage kiest, heb je altijd de shortlease overeenkomst die het beste bij jouw situatie past.

Shortlease is voor alle bedrijven, profit en non-profit. Shortlease geeft jou flexibele mobiliteit. Interessant voor bedrijven die geen langlopende leasecontracten willen afsluiten in de huidige tijd van economische onbestendigheid. Shortlease is ook ideaal voor startende ondernemingen en organisaties die projectmatig te werk gaan. Of als invulling bij een proefperiode van een nieuwe medewerker of een auto die in bestelling staat.

Wij vragen een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden) en een kopie legitimatie van de tekeningsbevoegde persoon. Deze moet corresponderen met de gegevens bij de Kamer van Koophandel. Tevens dient er een overeenkomst getekend te worden voor automatische incasso en dient er voor de startdatum een borgstelling en 1e termijn te worden voldaan. Nadat dit is geregeld en de berijder is gecontroleerd op bezit van een geldig rijbewijs, gaan wij over tot levering van de auto.

Het shortleasecontract wordt voor minimaal 1 maand afgesloten. Daarna is de overeenkomst dagelijks en per direct opzegbaar.

Het overeengekomen maandbedrag is het bedrag dat je betaalt voor de aangegeven periode en kilometers. In dit bedrag zijn inbegrepen:

  • Verzekering voor schade aan derden + het voertuig
  • Houderschapsbelasting
  • Inzittende(n)verzekering
  • Regulier onderhoud en normale bandenslijtage
  • 24-uurs alarmservice
  • Vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud na 24 uur

Je reserveert bij ons altijd een klasse, maar uiteraard zijn we graag bereid om de auto zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen en voorkeuren qua merk, type en uitrustingsniveau. Bij langlopende contracten kunnen we rekening houden met meer wensen.

In principe kun je binnen 24 uur (buiten het weekend om) over een auto beschikken. Dit uiteraard onder voorbehoud van acceptatie en de beschikbaarheid van de auto, alsmede het voldoen van de borgstelling en vooruitbetaling van de eerste leasetermijn.

Aanvullend op de leaseauto kunnen wij onder andere een tankpas en winter- of all-season banden verzorgen. Tevens kunnen wij zorgen dat de auto in de huisstijl van je bedrijf wordt gebracht. Vraag hiervoor gerust naar de voorwaarden en tarieven.