Hoe werkt zakelijk leasen

Met een zakelijke leaseauto kunnen werknemers zorgeloos in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Of het nu gaat om een enkele leaseauto of om een omvangrijk wagenpark.
 

De belangrijkste voordelen van zakelijke autolease

  • Het aanschafbedrag hoeft niet in één keer betaald te worden en de auto staat niet op de balans, waardoor financiële middelen beschikbaar blijven voor de bedrijfsvoering.
  • De kosten zijn makkelijk te budgetteren.
  • Alle administratie rondom de leaseauto wordt door ons verzorgd.


Verschillende zakelijke leasevormen

Zakelijk leasen kan in verschillende vormen. De meest voorkomende vorm is full operational lease. Bij deze leasevorm zijn alle kosten, met uitzondering van brandstof en eventuele bekeuringen, inbegrepen. Zowel de berijder als de werkgever worden hierbij volledig ontzorgd. Bovendien zijn de kosten makkelijk te budgetteren.

Wil je de financiering wel uitbesteden maar bepaalde zaken liever zelf regelen? Dan is netto operational lease aantrekkelijk. Bij deze leasevorm worden bepaalde componenten, zoals verzekering en onderhoud, in eigen beheer genomen.

Verder bieden wij ook sale & leaseback, shortlease, wagenparkbeheer, private lease en diverse andere mobiliteitsvormen aan. Lees hier meer over onze leasevormen