Over Driessen Mobility Lease

Driessen Mobility weet wat mensen beweegt

Vandaag de dag evolueert de markt voor mobiliteit als nooit tevoren. We denken na over de impact van onze manier van leven en reizen. Duurzaam is het nieuwe normaal. De onbegrensde keuze uit vele typen vervoermiddelen en nieuwe alternatieven, maakt merken minder dominant. In deze boeiende markt is Driessen Mobility een dynamische spil. Ontmoet een betrouwbare, flexibele partner in brede, duurzame mobiliteit. Een specialist die toegankelijke, transparante en vooruitstrevende antwoorden geeft op de vraag die wij aan je stellen: ‘Waar wil jij naartoe?’

Mobiliteit is een belangrijke levensbehoefte. De manier waarop we ons verplaatsen, verandert sterk. Driessen Mobility slaat daarbij nieuwe wegen in en reikt intelligente oplossingen aan voor actuele mobiliteitsvraagstukken. Met unieke, toegewijde dienstverlening met maatwerkoplossingen is onze onderneming van betekenis en waarde voor gebruikers van mobiliteit. En door het verduurzamen van de mobiliteit in de regio leveren wij ook sociaal-maatschappelijk onze bijdrage.

Maatwerk in mobiliteit

Particulier of ondernemer: Driessen weet wat mensen beweegt. De behoefte aan een adviseur die de onderneming ontzorgt met een duurzaam mobiliteitsplan. Het verlangen naar een onbezorgde vakantietrip met een comfortabele huurauto. Van een individuele lease-fiets, bedrijfswagen tot een veelomvattend wagenpark: Driessen Mobility biedt altijd uitkomst met een compleet assortiment duurzame mobiliteitsoplos­sin­gen. Lease (zakelijk en particulier) zoals abonnement, short lease, private lease en full operational lease-, Lease Direct (zakelijk), Rental (autoverhuur) en niet te vergeten Driessen Mobility Electric, hét kenniscentrum gespecialiseerd in elektrische voertuigen en diensten waar we advies geven over zonnepanelen, batterijen, laadinfrastructuur en energiecontracten.

Dichtbij en vertrouwd

Leer Driessen kennen. Een op-en-top familiebedrijf. Al meer dan vijftig jaar bij de tijd en een gevestigde naam in de regio. Met een team van ondernemende en enthousiaste experts nemen wij zorg uit handen. Klantgericht en oplossingsgericht, dat typeert onze betrokken medewerkers. Steevast vertrekken wij vanuit de mobiliteitsbehoefte van de klant. Erop gebrand dat iedereen zorgeloos op weg kan op de best mogelijke manier.

Maatwerk in mobiliteit: de missie en passie van Driessen Mobility.

Driessen Mobility. Alles wat jou beweegt.

Wij zijn doelgericht

We zijn gedreven en gaan altijd voor een optimaal resultaat. We staan 24/7 klaar om tevreden klanten te hebben en te houden. Alleen zo kunnen we gaan voor het beste bedrijfsresultaat.

Wij zijn servicegericht

We kennen onze klanten en bieden de ultieme service. We ontzorgen en handelen snel. We communiceren op een persoonlijke en transparante manier. We zetten de klant op één.

Wij zijn flexibel

Door alles goed, snel en op maat te regelen. We nemen initiatief en zijn vindingrijk. We hebben een hands-on mentaliteit en tonen eigenaarschap. We denken in oplossingen voor onze klanten.

Wij zijn duurzaam

We investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers. Onze doelstelling is energieneutraal te ondernemen. We zijn betrouwbaar en koesteren onze langlopende, duurzame relaties.