Snel een zakelijke auto nodig? Kijk dan eens naar ons stock lease aanbod. Dit is een mix van nieuwe voorradige auto’s en ex-leaseauto’s uit zakelijke of private lease overeenkomsten van Driessen Mobility Lease.

Omdat op de ex-leaseauto’s een deel van de afschrijving (waardevermindering) al heeft plaatsgevonden, kunnen deze auto’s tegen een aantrekkelijk tarief opnieuw ingezet worden. Alle stock lease auto’s worden vooraf geïnspecteerd. Eventuele gebreken en schades worden hersteld en indien nodig wordt er onderhoud uitgevoerd.

Het aanbod stock lease auto’s wisselt wekelijks. Wil je meer informatie over zakelijke stock lease of direct een offerte opvragen? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over stock lease

Onze stock lease voorraad is op afspraak te bezichtigen. Neem contact op voor meer informatie.

De voorwaarden bij stock lease auto’s zijn exact hetzelfde als bij een nieuwe leaseauto.

Het grote voordeel van stock lease is dat de auto op voorraad is. We moeten nog een aantal zaken regelen voordat je met de leaseauto kunt gaan rijden, waaronder de tenaamstelling en de verzekering. Zodra alles geregeld is, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de aflevering.

Kom je de auto zelf ophalen bij Driessen Mobility Lease in Eindhoven, dan kun je meestal binnen 14 dagen gaan rijden. Kies je voor levering op locatie, dan zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van onze chauffeurs.

Ons stock lease aanbod heeft een leeftijd van 0 tot 5 jaar.

Ons stock lease aanbod bestaat uit een mix van nieuwe uit voorraad leverbare auto's en gebruikte auto’s uit eerdere leasecontracten van Driessen Mobility Lease.

Gebruikte stock leaseauto’s worden altijd vooraf geïnspecteerd. Eventuele gebreken en schades worden hersteld en indien nodig wordt er onderhoud uitgevoerd. Bovendien kennen wij de volledige historie van gebruikte auto's.